Nakkestegen var medsvær – og det er nu så dejligt, når de er det. Gnid stegen med salt og peber – sørg for, at der kommer salt ned mellem sværene – og drys medrosmarin
I. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Skær sværen af stegen og fjern det tykke stykke flomme, der sidder under nakkestegenssvær. Læg sværentilbagei fadet, smør den medlidt af fedtet og sæt det indi ovnen på grillog varmluft – snart bobler sværen op ogbliversprød
Server medkogte porrer – oghvidløgskartofler. Puds mørbraden af for sener, læg den i en plasticpose, hæld marinaden ved og lad den marinerei køleskabet – minimum et par timer – gerne længere
Jeg lavede denne indiske suppe medvarmekrydderierog håbede på at den kunne givelidtvarme. Tilsætkrydderierne, på nær salt og peber, og “brænd” dem godt af mens det vendes med løgene
Stegen skal grilles under låg ved indirektevarme-. Forleden weekend grillede jeg den her flæskesteg - den blev super god og havde de finestesprødesvære - uhmmmm
Det afgørende for resultatet – saftigt kød ogsprødsvær – er at bruge et stegetermometer. Stik et stegetermometer indmidti kødet – fra siden, så der ikke er nogensvær der bliver ødelagt
– En bogviikke bare har en udgave af, men hele to stks, der står så fint på hylden. Ridsribbenstegen (så sværeneskilles – du skal ikke skære helt ned til kødet)
hvis du bruger en glasskål til formålet, er det godt lige at skylle den nogle gange med varmt vand, så den ikke er for kold, når du hælder den varme væske fra stegen over i den
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Tilsidst blev vandet hældt op i en gryde til sovs og skummet af for fedt, mens stegen fiklidtgrill, så sværene kunne blivesprøde – det lykkedes at få den ud ligeitide – det går hurtigt, så hold et øje på den
Jeg har været ijulehumør nærmest siden oktober, hvor jeg var tidligti gang medChristians pakkekalender, men nu, hvor december er kommet, er julehumøret næsten væk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.