Fredag var viibiografen, og lørdag tog vi en overnatning på Hotel Vejlefjord. Iaprilvil jeg…. Og som altidvil jeg kiggetilbage på den forgangene måned, og sætte mål og ønsker for den kommenede måned
Så er vi kommet til anden del iMadsvinenes tapas arrangement på Aarhus Efterskole. Hvis nu Jan åbner en flaske rødvin mere kan vilige klare de sidste tre retter
Det minder om hvor længe jeg har været i gang med at inspirere med egne hækleopskrifter. Jeg er taknemmelig for at have en hobby, der langsom blivermin levevej
i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. S. å. e
ernæringproteinSunderealternativ. Jeg er virkelig blevet fan af disse overlækre græske grillspyd. De er forholdsvis nemme at lave og smager bare virkelig godt
Det hjælper dog ikke, at Phoebe mener, at hun skal ligge mellem mine knæ om natten, for det låser mig fast, og jeg kan ikkerigtigtfinde nogen god sovestilling, så længe hun ligger der
Den findes langs Fanø’s kyster og er at finde fra apriltiljuli. Smagen er salt og lidt som asparges. På sensommeren bliver planten mere rødlig og trevlet, og smager derfor ikke så godt
Jeg elsker vietnamesisk mad. Det er friskt, sundt og smager fantastisk. En af mineyndlings takeaway steder i København er også det vietnamesiskinspirerede LéLé, men på SU går det ikke at spise ude af for tit… Og hvad gør man så
Forberedelsestid. Printopskrift. Ingredienser. ½ broccoli. Skyld blomkål og broccoli og skær i buketter. Riv buketterne i en foodprocessor og bland sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.