Nemkylling lavet i ovn er en af den slags opskrifter man kan vendte tilbage til gang efter gang. Tilsæt begge slags tomater og resten af rosmarinen og kog igennem
Rigtig nem mad det her også til de meget travle dage. Den største udfordring her er at åbne en dåse kokosmælk og skære noget kylling i mindre stykker… Man kan justere styrken alt efter hvor meget curry paste man putter i
Du kan pynte med små cherry-tomater eller bare spise retten som den er. Den er super nem at lave og smager virkelig godt, men jeg ved virkelig ikke, om de nogensinde har lavet noget lignende i Thailand
Steg herefter kyllingekødetigennem og tilsæt de hakkede grøntsager. Og krydderimæssigt er der skåret ind til bener, så der skal ikke en hær af forskellige til – stort set kun den essentielle grønne karrypasta
Brun kyllingeinderfileterne af ved høj varme i lidt olie, og krydr godt med salt og peber. kyllingen i mindre stykker med to gafler, og servér med et drys friske forårsløg på toppen
Retten er kalorielet og med gode proteiner fra kalkunkødet og de mange grøntsager. Retten er også rigtig god med et hvidløgsbrød eller grov baguette til
For det første er det nemt at prøve undervejs og rette ind eller ud, og for det andet er der stort set ingen montering (for de ikke strikke-indviede er "montering" den del, hvor man sætter delene sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.