Kan man udelade kernerne i gulerodsbollerne. Det er helt normalt at gulerodsbollerne ikke hæver i ovnen, men hvis du gerne vil have dem mere luftige, kan du prøve at udelade lidt af melet så dejen bliver mere lind og mindre bastant
At bage glutenfrit er ikke det nemmeste synes jeg, men de her boller er blevet rigtig gode. Lørdag bagte jeg de lækkerste glutenfri gulerodsboller og jeg valgte at lave en stor portion så der kunne gemmes lidt i fryseren
Han har kunne lide alle de forskellige slags jeg har forsøgt mig med, men disse glutenfri gulerodsboller er blevet et helt stort hit – ligesom de glutenfri sandwichbrød, som der også kommer en opskrift på
The post Nemme og velsmagende madpandekager // Glutenfri opskrift appeared first on by. Super nem, hurtig og velsmagende opskrift på glutenfri madpandekager, som både kan serveres varme a la mexi style eller kolde, som jeg viser her
Denne spændende opskrift har jeg fået fra Bente Linde Hoppe(ca. 20 stk. )50 g gær8 dl vand4 spsk. olie3 tsk salt4 spsk FiberHusk4 spsk sirup600-800 g Finax glutenfri mel160 g Finax glutenfri crispy flakes eller frugt müsli100 solsikkekerner, hørfrø, rosiner, hakkede tørrede abrikoser eller andetOpløs gæren i vandet, rør FiberHusk i, og lad blandingen trække i 10 min
De er supernemme og smager virkelig godt. Så er det søndag og igen tid til at tænke på madpakker. Bagte en omgang knækbrødsstænger til denne uges mad-medbringelser, da jeg alligevel havde alle kernerne fremme til eftermiddagens müsli
H. a. r. b. g. t. e. n. l. i. p. o. u. d. s. h. f. ,. å. v. y. D. m. k. j. æ. O. N. w. q. -. ø. ). G. (. 1. 2. 4. 5. 0. 3. +. ½. 6. L. c. R. M. P. T. S. V. B. J. E
Dog er der én ting, der alligevel gør, at de her gulerodsboller skiller sig ud fra mængden. “Ej, Lui, vi har bare bagt de allerbedste gulerodsboller i hjemkundskab
Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller. Gulerodsbollerne her har været et hit her på bloggen, og jeg synes derfor, at de fortjener at komme lidt ind i rampelyset igen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.