I anledningen af jeg var så glad for at mine rabarber havde bestemt sig for at overleve vinteren og var kommet frem så bestemte jeg mig for at bage min ynglings kage i sidste uge og dele den med ham den dejlige og drengene
Hen over sommeren har jeg høstet en del frugt og bær i haven, som nu ligger godt i fryseren. Idag har jeg lavet hindbærmed smuldredej, som skal serveres lun med iskoldt softice til
Jeg har tidligere bagt rabarberog jordbær crumble, men det var med frosne rabarberog jordbær. Så da pigerne fra bogklubben kom på besøg, skulle vi naturligvis have nogetmedrabarber
R. a. b. r. e. c. u. m. l. -. g. t. d. f. i. s. k. D. h. v. æ. å. n. o. ,. j. S. p. ø. J. T. O. 1. 5. 2. 0. 3. L. (. 6. ). F. y. N. x. ". B. z. C. ½. 7. M. I. A. K. H. @. /. E. Æ
Så skulle mine rabarber i haves bruges og det blev til en lille dejlig dessert. Bland alle ingredienser sammen til crumble , det er lettest bare at bruge sine fingre
H. e. r. m. d. t. s. i. n. l. æ. g. o. f. ø. a. h. ,. k. v. D. c. p. b. y. u. å. C. (. 2. 0. ). 1. 5. ½. 4. S. K. T. N. j. 3. 6. -. P. M. –. G. F. I. O
), der er en mazarinkage medrabarber, hvid chokolade og sprød crumble. Hov, og hvis du ikke fik fyldt fryseren medrabarber i sommers, og de røde stængler ikke er til at opstøve nogle steder, så kan du bare skifte frugten ud med en anden af dine yndlings
men rabarber smager jo også godt, og haven er stadig fyldt med dem, så hvad er mere oplagt end at udnytte disse lækre stængler når der er sæson for dem
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
For ikke så længe siden, lagde jeg en opskrift op på rabarbercrumble. Og så har vi jo stadig haven fyldt med dejlige rabarber, så det var altså der valget faldt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.