Vend dem flere gange (og mindst en) undervejs for bedste resultat. Paprika krydrede bagte blomkål. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så pleeease skriv det fluks på dinliste
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
På denne måde er der nybagtbrød både til de travle morgener og til en stille søndag med tømmermænd. 'Verdensbedstebrød' kræver til gengæld, på trods af en meget enkel og kort håndtering, at man har et par timertilrådighedindenbrødet skal bages (modsat de koldhævede boller), hvilket dog er 'ventetiden' værd - man får nemlig et skønt brød, med en perfekt skorpe
durummel (eller andet mel, du synes om). Normalt er jeg ikke typen, der hopper med på modestrømninger, men jeg må sige, at jeg nu godt forstår, hvorfor brødbagti en gryde i ovnen er blevet så populært
Det er efterhånden længe jeg har gået og pønset på at afprøve "verdensbedstebrød", især da Klidmoster lavede det i nogle mål der lige passer tilmin Le Creuset var det jo oplagt at få det bagt
Tilsæt salt, mel og kerner og rør rundt med en grydeske. Dejen skal være meget lind og våd. Hæld dejen ud på et bord drysset med rigeligt mel og fold den et par gange
Dette brød er virkeligfantastisk, prøv det. Fundet på KvalimadGærmængden passer - man kan eksperimentere med melsammensætningen (her hvedemel og knækkede hvedekerner + birkes) og der er intet arbejde i det
Alle andre end mig har lavet dette brød (inclusive konen), og så tænkte jeg at hvis det både er godt og nemt, og hvor prisen er, at det tager lidttid, er det meget godt iharmoni med den måde, jeg kan lide at lave mad på - så prøves skulle det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.