Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Rør gærret ud i vandet sammen med sukkeret. 1Tilsæt blødt smør, lunken mælk, salt og halvdelen af melet og ælt dejen sammen (gerne på røremaskine med æltekrog)
Start med at gøre grøntsagerne i stand og snitte dem. Svits grøntsagerne i smør, drys med lidt salt og peber, og lad dem stege for god varme i et par minutter
Har man et par gode pølser og nogle kartofler, så er her et forslag til nemt og enkelt tilbehør. Sådan en fredag aften er det nogle gange rart med nem og enkel hverdagsmad
Vi er generelt gode til at lave madplan og fylde fryseren op med retter, som er nemme at hive op, men ofte synes jeg, det ender med at blive lidt for kedeligt og praktisk
Dette er en opskrift som jeg har brugt i årevis som tilbehør til grill kød. Der skal ofte lidt mere end bare salat og flutes, for at det mætter, og det hele ikke går op i kød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.