Sådan så det ud da detkom ud af kødhakkeren. Disse på billedet er en ældre portion hvor jeg 'kun' hakkede mandler & dadler på et skærebræt, men i går fandt jeg ud af, at svigermors kødhakker sagtens kunne klare arbejdet
Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterest i øjeblikket bugner med lækre opfordringer til at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vi lige prøve at riste græskarkernerne
I denforbindelse er jeg også nødt til at takke min far, som har plukket alle de mange bønner. Jeg har fået flere kilo lækre grønne (og lilla) bønner kastet i nakken af dem, og det er skønt med gratis grøntsager
J. e. g. h. a. r. l. v. t. n. i. D. I. Y. p. å. æ. k. u. S. d. s. o. m. 3. f. ,. b. j. y. ). H. 4. ø. 1. L. (. =. 2. A. *. F. -. 6. 8. 5. 0. 7. 9. T. c. E. K. G. ) g
Det fungerer rigtig godt som topping på mange slags salater samt dip til brød dyppet i olivenolie. Morten Mygind som er ejer og køkkenchef har en forkærlighed for det spanske køkken, og han laver hans egne fortolkninger af retter fra det spanske køkken
Efter et stykke tid uden ord (hvilket er ret usædvanligt for ham) spurgte han mig hvad farsbrød egentlig var, for han havde en ideomat farsbrød var noget fædre lavedeom fredagen, men han vidste ikke helt hvad er var for noget
Så er det meningen atdet skal begyndeat skille, for at tjekke omdet er ved at være kan man lige køre en kniv igennem massen, hvis den skiller og klar valle kommer op er den ved at være der
Ikke altid til lige delt begejstring hos mine mandlige kolleger, selvom jeg nu vælger at tro, atdet er kærligt ment, når de øffer over de lækre grønne retter de også kan vælge i mellem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.