En af mine yndlingssalater er den klassiske og enkle cæsarsalat. Med en halv parmasanost i køleskabet og et daggammelt franksbrød på køkkenbordet var det oplagt med en klassisk cæsarsalat her den anden dag
Hvorfor er det første gang jeg laver en cæsarsalat hjemme i mit eget køkken. Jeg har altid elsket den klassiske cæsarsalat og har også ofte bestil netop denne salat på mine utallige cafebesøg
M. a. n. b. e. h. ø. v. r. j. o. i. k. l. t. d. s. m. f. ,. g. å. æ. L. u. p. J. y. B. z. (. 4. ). 2. 1. 8. /. c. S. P. é. K. T. D. 5. H. -. R. F. V. N
Sæsonerne, vejrets luner og de særlige betingelser, jorden giver i vores nærmiljø er det, der gør vores egne lokale råvarer til noget unikt, som lige nu hyldes verden rundt under navnet ‘det nye nordiske køkken’
D. e. t. r. n. a. f. d. l. æ. k. s. c. o. p. i. ,. v. ø. m. g. u. b. h. -. å. L. j. (. y. ). 4. S. 1. 3. 0. F. 2. O. C. 5. B. K. 6. 7. H. 8. 9. G. é. m l
Tykkam – den gammeldags oksesteg. Den, der skal steges langsomt i gryde, til den bliver mør og lækker. Krydret med enebær for skarphed, hyldeblomstsaft for krydret sødme, lidt bacon for det røgede, laurbærblade og peberkorn – og med tilbehør fra haven
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.