Store, bløde og luftige norske klejner der skyder julen i gang for alvor, hvis du spørg mig. Der er bare ikke noget mere julet end at stå og koge klejner og duften af kardemomme spreder sig
Senest opdateret 17/07/16. Intervalstegning – hvorfor har jeg ikke opdaget det noget før. Det er den ultimative stegemetode, for super mørt, saftigt og lækkert lyserødt okse / kalvekød
I. f. o. r. h. l. d. t. i. n. a. u. p. e. v. s. N. g. M. m. k. j. ø. b. æ. J. ,. å. S. y. V. U. ”. H. F. (. ). c. R. T. L. D. 2. 4. 1. 5. 0. ½. P. K. O. x
Jeg har været så heldig, at få fat i en god opskrift på norske klejner. 500 g mel25 g gær1 spsk sukkerSkal fra 1 revet citron2 tsk kardemomme150 g smør3 æg2,5 dl sødmælk3 pakker palminMælk lunes sammen med smørret
Disse er baseret på en norsk opskrift og de er rigtig gode. Da Claus Meyers kanelsnurrer egentlig er en norsk inspireret opskrift, har jeg søgt på nettet for en norsk udgave af disse fantastiske snegle
Der er de her klassiske fladbrød, som er meget udbredt i mellemøsten, der er Naan og chapati i indien, det norske flatbrød, lavash fra armenien, iran, Pane carasau fra sicilien, rieska fra finland og så mange mange flere, og de bliver hver især brugt forskelligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.