Et par af mine veninder bruger produktet og har en del bekendte som både bruger produktet til både bryn og vipper – de har fået utrolig flotte resultater
En nyog lækker måde at bruge broccoli på. Rist pinjekernerne på en tør pande og sæt dem til side. Når spinaten er faldet sammen tages den af panden og presses fri for væde
Men denne er ret vellykket, synes jeg, og en ny favorit hos alle i familien. Det er ikke så ofte, at salaterne er planlagt i mit køkken, og det giver tit nogle spændende sammensætninger, nogle bedre end andre
Jeg har fået mig en ny favorit. Bananen i denne granola giver en naturlig sødme og gør, at granolaen samler sig i nogle karamelliserede, chunky cookie-agtige klumper – og så er det oven i købet sundt, utrolig nemt og kun tilsat en smule naturlig sukker (honning)
Derudover skal jeg have købt en fleecetrøje, en fleecedragt og en softshelljakke, som jeg regner med at købe til Molo lagersalg engang her sidst i maj og så lidt mere tøj
Når sæsonen for frisk frugt og grønt er gået på hæld og udvalget i grøntafdelingen svinder ind, så gælder det om at fylde køleskabet (og maven) med nye favoritter – hvis du ikke vil kvæles i rodfrugter herfra til april…
D. a. v. i. s. k. u. l. e. f. j. r. A. b. t. ø. d. g. ,. n. o. p. å. J. m. h. (. ). y. æ. ❤. S. -. 1. 4. *. 5. 0. 2. c. 8. H. w. 3. R. x. Æ. L. 6. 7. P. 9. G. ) l
Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Desserter og tagget cheesecake, digestive kiks, flormelis, hvid chokolade, juledessert, kirsebærsauce, kirsebærvin, Maizena majsstivelse, mandler, marcipan, New York style cheesecake, NY style cheesecake, Philadelphia Original, polynesisk vaniljestang, portvin, ris a la mande, risalamande, risengrød, rørsukker, smør, sukkerhjerter, økologisk citron, økologiske æg
De spændende nye snapser bruges også i mad, i cocktails og i desserter. Kryddersnapsene er for alvor ved at få en renæssance og har fundet vej til de allermest dyre og hotte restauranter, som nu har deres egne snapseblandinger stående side om side og udfordre de dyre cognacerog rom på avec-bordet
Der er kommet en ny kategori på bloggen under opskrifter. At bruge sine rester op – og at bruge dem godt op – er noget, der kan mærkes i husholdningsbudgettet
og hermed skal jeg se at få startet lidt op på min blog igen, har nemlig lovet mig selv at kæmpe for at få kørt sund og god mad ind i vores liv igen på trods af vi går igennem en hård tid med mit speciale og kæresten der er syg
Bare for at det ikke skulle være kedeligt, har jeg også ændret farver og mønster. Da jeg jo ikke var helt tilfreds med min sidste tophue, gik jeg straks i gang med at strikke mig en ny
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.