Sådan en, der skulle skydes ind direkte i åren, hvis det ikke var, fordi den smager så godt. Det giver et godt, syrligt modspil til fedmen af sovs og steg (fedtkanten, for ellers er stegen ret fedtfattig)
de bliver lynhurtigt bløde… Fantastisk lækkert tilbehør, hvis du spørger mig – eller hvad med at lade dem være et lille brunchindslag sammen med en skøn yoghurtdressing/dip
Men skal man lige sige een negativ ting, så kunne de godt have bedre styr på deres underleverandører, altså håndværkere der er der meget korte dage, og derfor jo heller ikke bliver færdige, det er ikke i orden
M. O. R. Æ. B. L. E. K. A. G. (. 4. p. e. r. s. o. n. ). S. f. l. d. t. g. ø. a. å. m. i. k. b. ,. v. h. j. u. 1. æ. /. 2. c. 8. 0. N. D. V. I. 5. 6. P. Y. T. -. y
Dette indlæg blev udgivet i God og billig mad, Lidt af hvert, Mad fra haven, Opskrifter og tagget kartofler, kryddersalt, mad, nyekartofler, Opskrifter
Nyekartofler kan også andet end koges . Kartoflerne vaskes, skæres over og drysses med salt. -) 3 portioner1 dl olivenolie700 g små nyekartofler, skåret i halve på langsgroft havsaltVarm formen op i ovnen med olien. Hæld kartoflerne i den varme form med den varme olie, vend kartoflene rundt i olien og bag dem i 25 minutter ved 200 grader 1 dl olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.