med olivenolie, salt og peber. Denne gang med blå kartoflerog jordskokker. Det her var hovedretten til mit lille projekt med en flok frivillige, som havde lavet en hjemmeside for nogle andre
Kartoflerne vaskes, skæres over og drysses med salt. Nyekartofler kan også andet end koges . -) 3 portioner1 dl olivenolie700 g små nyekartofler, skåret i halve på langsgroft havsaltVarm formen op i ovnen med olien. Hæld kartoflerne i den varme form med den varme olie, vend kartoflene rundt i olien og bag dem i 25 minutter ved 200 grader 1 dl olivenolie
De nye danske kartofler har jeg endnu heller ikke set så det bliver nye udenlandske kartofler som bestemt også smager godt og særligt hvis de er vendt i denne persillepesto
D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
Nye danske kartofler. Skræl/skrab kartoflerneog sæt dem over. Smag til med salt og peber. Pas på med at tilsætte for meget mælk, så saucen bliver for tynd
Laksen, krydders efter smag - her medcitronpeber, salt, citronsagt, frisk citrontimianogdild. Dressingen er lavet på skyr, til sat, salt, peber, dild, citron, sennep og ketchup og en lille bitte smule honning
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 11½ kilo nye skrabede kartofler. 1Skrab ogkog de nyekartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige. Tilbered hollandaisesauce ogkog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur. 1Kalkunlårene er færdige når de er sprøde og gyldne
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.