Det her er sådan nye, danske kartofler (efter min mening) smager aller bedst. Kom kartoflerne op i en skål og vend med olivenolie, citronsaft, salt, peber og halvdelen dilden
Del kartoflerne i to og skær med en skarp kniv hele vejen rundt i kartoflerne ca. Du kan erstatte de søde kartoflermed almindelige store, faste kartofler
Vend godt rundt, krydr med peber og server. Der skal meget salt i vandet, men salten trænger ikke ind i kartoflerne, så de bliver ikke mere salte, end de stadig smager af nyekartofler
Det er jo, hvad der sker mednyekartofler – flygtig ungdom og så videre. Det blev så godt, at jeg godt kunne finde på at ‘glemme’ noglekartofler i skuffen en anden gang – eller endda at lave mos af helt nyekartofler…
Server med grofthakkede kartofler bagt med timian. Rist svampene på en hed pande, vend dem på panden med de grønne linser og den hakkede persille og tilsæt chili og hvidløg
Vi kender alle menuen, bøf sovs ogkartofler, man kan ikke rigtigt blive træt af det og så alligevel så er det meget rart at eksperimentere med tilbehøret til dette enestående stykke kød
Kartoflerne vaskes, skæres over og drysses med salt. Nyekartofler kan også andet end koges . -) 3 portioner1 dl olivenolie700 g små nyekartofler, skåret i halve på langsgroft havsaltVarm formen op i ovnen med olien. Hæld kartoflerne i den varme form med den varme olie, vend kartoflene rundt i olien og bag dem i 25 minutter ved 200 grader 1 dl olivenolie
J. e. g. f. å. r. i. k. l. a. v. t. m. n. d. o. ,. s. æ. p. u. b. ø. y. P. h. M. j. c. B. O. S. 5. -. N. ). D. K. (. 3. 4. 7. 0. 1. +. ½. 2. T. E. G. H. R. /. V. I. A. C. F. U. L. z. ) g
De nye danske kartofler har jeg endnu heller ikke set så det bliver nye udenlandske kartofler som bestemt også smager godt og særligt hvis de er vendt i denne persillepesto
D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.