-. -. D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Der er en simpel linguine-pastaret på planen fredag. Det er nok de færreste, der vil spisefisk en hel uge, men uanset hvad håber jeg, at det vil give lidt inspiration til fiskeopskrifter
At noen har bestemt seg for at fisk ikke er greie betyr ikke at de har rett, det betyr at de bare må gjøre som min mor sier nemlig " utvikle sin smak"Dette er kanske ikke den mest representative oppskriften å komme drassende med når titlen sier at viss man skal utvikle sin smak, spis mer fisk
Hvis du vil vide mere - så læs min blog. Bondekone, blogger, køkkenentusiast, oversætter, Bed & Breakfast vært, havefreak, bogorm - det var noget af det
Hæld champignon-blandingen henover. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter. Bag fisken i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader. 4 filet af hvidfisk - her er fra brugt Victoria Bars, men der kan fx også bruge rødspætter
Hannas Sjarmerende-GJENBRUK. Doo it - just doo it. Sommeren er for alvor over os, og der skal ma. Små sentenser, vise ord og dørskilt til Jullens nye lejlighed
Læg de to slags fisk ovenpå. Læg oregano på og dryp citronsaft og olivenolien over fisken. Træk papiret henover fisken og fold enderne ind i enden og siderne
En meget lækker udgave af risotto, som egner sig perfekt til fisk - og sol og sommer. Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
til med mere olivenolie og citron. Jeg sidder faktisk nede på Mallorca og holder ferie lige nu, men det skal da ikke snyde jer for opskriften på et dejlig sommertilbehør til fx grillet kød eller fisk
Denne er dejlig let og passer godt til en aften, hvor der skal spises ude i haven. Så er vi godt på vej ind i den danske sommer og hvad er mere lækkert en let fiskeret
Tilsæt gerne mere vand hvis det bliver for tørt. Steg dem på en tør og varm (non stick) pande i 5-10 min. Rør det godt sammen og lad det simre ved svag varme i 10-15 min
-. J. O. R. D. S. K. M. F. I. g. i. d. a. s. t. o. e. n. f. k. b. l. v. j. r. m. u. å. h. ø. ,. p. /. y. c. ). N. G. E. 1. 5. 0. 2. A. Å. æ. H. x. T. V. L. 4. ½. 3. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.