S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
Det kan være en god ide at lige øve sig en lille smule på en rund genstand som har størrelse med din kransekage inden du begynder, så du har fundet teknikken
F. o. r. a. l. e. f. ø. s. t. g. n. h. j. b. k. i. N. y. å. -. m. d. u. ,. 2. O. v. S. æ. c. p. M. T. C. 1. 5. 0. 3. G. 4. L. A. D. 6. (. 8. ). +. E. P. H. B. J. ½. V. K. /. 7
Kransekage spises som oftest til nytår, men det smager både godt og er nemt at arbejde med, så jeg synes det er synd og skam kun at servere det omkring nytår
Chokoladen smeltes og de frosne kransekager dyppes med bunden i chokolade og sprøjtes med lidt chokolade på toppe - der drysses frysetørrede hindbær på
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Jeg ville gerne selv have lavet et overflødighedshorn i år - det så da nemt ud da de lavede det i kagedysten - meen jeg blev klogere og efter at have formet den første ring og tænkt at det måske ikke rigtig var så nemt og så bagefter at have smidt hele den første plade medkransekage ud fordi de var underbagte, så blev tiden i år kun til nogle kransekagebrød, som til gengæld var rigtig gode
Flødebollerne er med mørk chokoladeovertræk, champagneskum og kransekagebund, så de kan fint bruges som alternativ til den klassiske kransekagenytårsaften
Tjek med et sukkertermometer − det tager 20-25 minutter. I en skål, gerne med en røremaskine piskes sukker og æggehvider til en luftig marengsmasse, ca 4 minutter, mens sukkerlagen koger. Hæld massen ud på et stykke bagepapir drysset med flormelis, læg et nyt lag bagepapir, og rul massen ud i et firkantet stykke på 3 cm i tykkelsen
Til sidst er de drysset med glimmer, så man kommer i rigtig nytårs stemning. Kransekagetoppe pyntet med hvis chokolade - drysset med hindbær og lakrids
Den er perfekt efter træning, som mellemmåltid, dessert aftensnack eller hvornår du end har lyst til en sød snack, som er fyldt med proteiner og lav på kulhydrats-fronten
Jeg vil gerne understrege, igen, at disse proteinbarer bestemt ikke er noget jeg ser, at du skal indtage i forbindelse med træning (men er stadig et bedre alternativ end dem du kan købe på markedet)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.