Lad dem køle helt af og pak dem ind og sæt forsigtig i fryseren til nytårs dag. Og det bliver igen denne her fantastiske stjerne, som er dejlig sprød uden på og lækker blød indeni
S. å. b. l. e. v. k. r. a. n. s. g. f. æ. d. i. ,. m. t. o. G. O. D. T. N. Y. Å. R. I. L. A. E. -. ). c. 1. p. y. h. j. u. K. 5. 0. 3. ø. P. 7. 4. 2. (. H. B. 8. V. r l
størrelse, og at det er praktisk nemt at servere. Lad kransekagerne køle af på en rist. ) Opskriften på kransekagetoppe er inspireret af Twin Food, dog med lidt ændringer
Der skulle jo noget fyld på, så i den forbindelse tænkte jeg, at det ville være nærliggende, at få nogle ret grundlæggende af mine favorit opskrifter lagt op her
Chokoladen smeltes og de frosne kransekager dyppes med bunden i chokolade og sprøjtes med lidt chokolade på toppe - der drysses frysetørrede hindbær på
Til den festlige dag blev der lavet kransekage konfekt, de smager så skønt og denne gang blev de lavet med frisk ingefær, pyntet med chokolade og frysetørrede hindbær, de så skønne ud
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Hvis du skal lave kransekagekonfekt, så er det bare at sprøjte ud med en stjerneformet tyl. Jeg ville gerne selv have lavet et overflødighedshorn i år - det så da nemt ud da de lavede det i kagedysten - meen jeg blev klogereog efter at have formet den første ring og tænkt at det måske ikke rigtig var så nemt og så bagefter at have smidt hele den første plade med kransekage ud fordi de var underbagte, så blev tiden i år kun til nogle kransekagebrød, som til gengæld var rigtig gode
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. d. n. l. æ. ,. u. å. a. b. y. D. h. f. C. -. c. p. ). J. 5. 0. ø. I. B. A. M. E. K. (. 4. 1. 3. 2. O. 6. %. ½. F. G. Æ. L. R. T. /. P. 8. N. H. V. 9. w. ) g
Jeg bliver hvert år overrasket over hvor hurtigt dagene mellem jul og nytår går. Sidste år bagte jeg for første gang kransekage til nytår, og det var overraskende nemt og hold op hvor er det lækkert at bage det selv
I. g. å. r. v. a. d. e. t. S. o. K. n. f. k. D. h. j. m. s. V. i. l. u. ø. b. c. p. ,. y. P. B. (. T. æ. 1. 2. 0. –. ). 5. w. /. 4. ½. ¼. R. H. Æ. J. L. x. N. O. A. 6. -. 8. F. r g
Marcipan konfekt med hvid chokolade og brændte mandler], All Right Reserved. I dag blev det endelig tid til at lave konfekt sammen med yngste skud på stammen
Til sidst er de drysset med glimmer, så man kommer i rigtig nytårs stemning. Kransekagetoppe pyntet med hvis chokolade - drysset med hindbær og lakrids
S. å. f. i. k. j. e. g. l. a. v. t. o. n. …. s. m. d. ø. r. h. w. B. p. y. ,. I. M. u. æ. b. O. -. T. c. –. (. 1. ). 3. 5. 0. F. P. E. 2. ¾. H. R. D. L
Marcipan kan nogen gange godt være meget sødt (kun for nogen. -) ), så jeg har i dette konfektstykke forsøgt at komme lime i for at gøre det mere friskt
Nemlig marcipan og Nutellla. Jeg kunne ikke finde nogle grunde til IKKE, at kombinere de to. Skæbnen har arrangeret det så smukt, at jeg, uden overhovedet, at have planlagt det, er kommet i besiddelse af to ting, der er geniale hver for sig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.