Det var tanken om at få kolde pandekager med smør ogsukker, til morgenmad dagen efter. Disneyshow, familiehygge, fredag aften, lørdag morgen, min mors smil og min stedfars kram
Når jeg tænker fastelavn, husker jeg tilbage på glæden ved at skulle klædes ud og mødes med klassekammerater osv for at slå katten af tønden, og hvordan vi ofrede alt for at nå at få noget af de godter tønden nu bød på
Det kan nærmest aldrig gå galt ogsmager godt, uanset hvad man beslutter sig for at komme i retten. Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Når du er færdig med din tærtedej, kan du putte hvad som helst i den, porrer, blomkål, laks, helt som du har lyst til, men i denne version har vi valgt broccoli, skinke og bacon
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Så godt var det at jeg glemte å ta bilde da den var klar til servering
Hvis du ikke helt ved hvad tid dine gæsterkommerog ikke ønsker at overstege dine koteletter, så gør dem klar ved at tilberede dem helt frem til de skal i ovnen
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølsereter pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølsereter jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverigekommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Den her spinatroulade med laks, avocado og flødeost byder januar velkommen på den helt sunde måde. Trænger du til at skrue op for sundheden her i det nye år
Flødebollererog har altid været en dansk hyggeting. Som barn fik jeg dem alt for ofte i skolen, når en havde fødselsdag, og har egentlig ikke smagt dem siden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.