S. å. r. a. m. t. e. d. o. g. s. i. >. -. (. l. ø. j. h. n. k. v. æ. ,. C. f. p. ). H. b. u. F. y. M. I. Ø. O. D. V. c. A. 2. 3. 0. 5. ". 1. ½. L. K. 6. 7. P. /. T. R. N. z. E. J. 8. %. B. x. G. ) g
Da vi søndag sådan set ikke havde så meget andet i køleskabet end lidt fløde, kartofler og løg, så var der jo ikke langt til en helt almindelig omgang Svensk pølseret
skær løg og hvidløg i små tern og brun dem af i en gryde med lidt smør, tilsæt paprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev til Camilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
I mandags fik vi en gullash-lignende gryderet med kartoffelmos - en rigtig efterårsret. Når jeg laver en sådan gryderet laver jeg altid en stor portion, så er der nemlig aftensmad til flere dage
Der findes derfor ingen nisselandskaber eller store julehjerter herhjemme, men lidt skal der til og måske også lidt mere i år, nu hvor Oskar er blevet så stor
H. e. r. l. i. g. k. y. d. t. v. n. m. a. ,. u. s. S. f. o. I. ø. G. h. 5. 0. 2. æ. c. z. p. 1. /. 4. (. ). -. '. E. ü. å. 3. b. O. T. +. R. P. F. j. B
Gullash – Ifølge mit gamle danske Husmoderleksikon skal gullash – ungarsk gullash – laves på svinekød, men jeg har nu altid fået det med oksekød, og det smager godt, så hvorfor fikse noget, der duer
En virkelig skøn og velsmagende simre ret er gullash. Retten kræver at man har god tid og derfor er det ofte i weekenderne at vi prioritere denne slags gryderetter
Lav det selv og nyd det i kager, i pandekager, på brødet eller bare med en ske. Hæld indholdet over i et rent glas og pisk så det får en glat og lækker konsistens
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.