Når kødet er brunet godt, tilsættes grøntsagerne og rosmarin, som steger med et par minutters tid. Alle grøntsagerne skæres i grove, men mundrettestykker, så er det nemlig klar til at blive tilsat gryden med oksestegen efter bruning
Retten serveres herefter med et godt drys friskhakket purløg. Det er bestemt ikke noget der serveres ofte herhjemme, da jeg sagtens kan spise det, men det bliver aldrig en favorit
U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
Rør kød med rasp, salt, æg, finthakket rosmarin, løg og squash og smag til med salt og peber. Jeg havde gæster til aftensmaden igår og havde besluttet at lave et farsbrød
Første gang vi nordboere kastet oss over taco, spiste vi den som regel med tacoskjell og kjøttdeig. Stek kjøttdeigen med litt stekesmør i en stekepanne
Jeg har skrevet sukker på ingredienslisten, det skal i for at neutralisere lidt af den syre tomaterne giver, smag til og tilpas mængden af sukker og de andre krydderier, hellere for lidt til at starte med
Smag kødretten til med salt og peber og server medkartoffelmosenog en skål salat. Normalt er jeg ikke den store fan af pulversaucer og lignende, men af og til er det ok at skyde genvej, og i denne ret har jeg brugt et brev Ungarsk paprikaret fra Knorr til at krydre med
Retten koges igennem med fløden og er nu klar til servering. Det her er min store datters yndlings spise - bare der er kartoffelmos til - og hun laver den gerne selv
F. o. r. d. i. j. e. g. v. a. Å. h. u. s. w. k. n. ,. l. f. å. t. p. m. M. y. æ. ø. b. D. c. R. J. -. V. (. 2. ). 1. 3. C. L. S. A. B. T. P. 0. H. 4. 5. O. q. E. ½. N. 8. K. Æ. I. U
Honning- og soyamarineret kylling meddampetbroccolimed sesamfrø. Antal personer. Tja, det er jo blot en marinade, men den passer til kylling nok til personer
D. e. n. r. t. g. o. d. k. s. m. p. l. å. ,. h. v. a. f. i. u. æ. K. b. y. ø. S. c. E. M. j. G. P. B. 2. I. 0. 1. 4. (. ). 5. ½. F. -. 3. 6. T. 7. L. 8. H. 9
Pynt med fetaost og pinjekerner der er ristet på tør pande. Olie Persille Basilikum Parmesan ost Pinjekerner Salt Peber Hvidløg Blendes kom ikke for meget olie i til at State med
Den dampede torsk beholder saft ogmed den rette mængde revet limeskal, chili og korriander så fremstår torsken som et rigtig fint, smagfuldt og delikat stykke fisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.