Oksekødboller i tomatsovs
TildeMa(d)
TildeMa(d)
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Kødboller
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld persille
  • 1 håndfuld basilikum
  • 0,5 rød chili
  • Salt og peber
  • Tomatsovs
  • 5 store danske tomater
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rød snack peberfrugt
  • 1 pastinak
  • 1 persillerod
  • 1 lille dåse tomatpure
  • 0,5 rød chili
  • 1 glas hvidvin
  • Rosmarin, timian og basilikum
  • Salt, peber og sukker
  • 1 dl fløde
  • Parmesan

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.