Menuen var grillmad og masser afsalat. Fordel til sidst flager af parmesan over salaten. Det er en dejlig grøn salatmedaspargesog andet grønt vendt i en god dressing
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjordenden ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- ogfetakombinationen, som smager supergodt
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Pisk citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen. Der er ufo-ferskner almindelige ferskner og nektariner overalt nu og de smager af sol og er dejligt modne
Salatenmed det friske touch af citron egner sig rigtig godt til fiskeretter, menden var nu også superdejlig til denoksesteak, som vi grillede og nød til
Boller i karry, på en pizza, i pitabrød eller til spaghetti med kødboller i tomatsovs, men her er de altså brugt i en frisk salatmedromainesalat, avocado, tomater, edemamebønner og parmasanflager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.