Foldning af kanelstang Når din dej har hævet, tager du den ud på et let meldrysset bord. Tilsæt resten af melet, men hold lidt tilbage for at undgå, at de bliver tørre
Jeg synes dog stadig den gør sig helt utrolig godt til en skoldhed kop eftermiddagskaffe, måske endda aftenkaffen og så er den en yndig klassiker at pynte et fødselsdagsbord med
Som sagt blev der også bagt kanelstænger i går. Noget vi har eksperimenteret en smule med. Det har været med succes alle gange, men denne vil jeg udnævne som favoritten
Er der noget bedre en god stor T-bone steak - ikke noget pjat - bare protein. Godt med salt og peber, en ca 4-5 min på hver side, så noget hvidløgssmør og sindet er i ren zen
Det er jo ingen hemmelighed at jeg nære stor respekt for min navnesøster fra Fuglebjerggård. Når jeg skal have gang i noget som kræver vid og inspiration så griber jeg til mine Camilla Plum koge- og havebøger (og Camilla, jeg synes du skal i gang med en ny havebog
Okay pirogger er lidt oldschool og 80′er agtig. Men når man nu er barn af 80′erne er det vel okay en gang imellem at få ustyrlig lyst til at genbesøg køkkenet
Gulerodssuppen her er ikke kun en fryd for smagsløgene, men også for øjet med sin smukke solgule farve som helt og holdent skyldes gulerødder og appelsin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.