) Nå, men opskriften lod jeg mig blive inspireret af inde hos Arla, hvor mængderne godtnok var lige en tand for store til, at jeg kunne følge medmed mit lillle olivenglas
Server fx med tomatsalat, krydderurtemarineret kylling og bønnefritter. Oliventapenade er en nem måde at få noget godt fedtstof på sin LCHF-tallerken - og det smager SKØNT som tilbehør til flere forskellige slags kød, eller som smørelse i en burger eller sandwich
Denne opskrift giver en DEL oliventapenade, så medmindre I er flere oliven-elskere, så kan du også halvere mængden af ingredienser, og stadig have rigeligt til dig selv i en uge
Tilsæt kapers, sennep, peber, citronskal, cornichoner, timian og smag til med citronsaft. frisk timian, finthakketfrisk citronsaftPisk æggeblommer med salt og eddike ca
S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
Min gode veninde Doris er rigtig god til at lave dejlige sild til frokostbordet - her er hendes opskrift på karrysild, som jeg synes er virkelig dejlige med søde æbler, sure agurker og salte kapers
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
The post Tunsalat med bonito tun og kapers appeared first on RuthogRuth. Tunsalat er et klassisk frokost hit for mig og oftest lidt mere spændende end en klapsammen med leverpostej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.