O. g. s. å. a. d. e. k. l. n. r. 2. 0. 1. 4. m. t. o. i. j. u. v. æ. B. Å. f. ø. ,. b. y. M. h. p. D. -. c. H. S. F. W. J. (. L. I. ). G. C. 5. 3. V. P. T. K. E. w. q. '
Retten gør sig også godt med et spejlæg som tilbehør og lidt frisk agurk. ) “Gai” betyder kylling, så hvis i ikke ønsker retten med kylling, så skal dette ihvertfald udelades
Bagekartofler i mundgode stykker Gullerødder i mundgode stykker Olie Salt Peber Knust hvidløg Paprika Kylling kyllingelår eller evt brystben Vend kartofler og gullerødder godt sammen med olie , salt , peber ,hvidløg og paprika
Hak chilien og bland hvidløg, chili, cola, soya, brun farin, peber og cayennepeber. Mormorkylling med sprødt skind, hjemmelavet agurkesalat og klassisk menu
Varm olivenolie i gryden, tilsæt hakket rødløg, hakket hvidløg og oksefarsen og lad det brune grundigt, sku lidt ned for varmen og tilsæt finthakket ingefær og grovhakket persille, sammen med urtesalt, friskkværnet peber og de knuste Birds eye chili
koriander frøChili frisk og/eller tørretBundt frisk korianderSalt og frisk kværnet peberTilbehørTaco tubsGuacamoleHvorfor altid lave chili con carne med hakket okse
1 stor kylling 4 skiver bacon 75 g champignon 4-5 andelevere 2 små skalotteløg 1 fed hvidløg Lidt olivenolie Salt Peber Lidt frisk persille Lidt frisk timian 3 skiver hvid brød uden skorpe Mælk 1 […] 4 personer
Ugens sund torsdag ret er en omgang nudler med grøntsager og kylling marineret i chili og sesam. Det er super nemt at lave, har masser af smag og så er den sund
D. e. r. h. a. i. k. v. æ. t. d. l. s. å. m. n. g. y. o. p. f. u. M. j. ø. c. S. B. ,. 1. -. 2. 0. 8. b. (. ). N. ½. w. K. I. V. W. 3. T. L. 4. F. P. ”. Ø. ” l
Pensl kyllingen med olivenolie og gnub citronskal, salt og peber på overalt. Den friske lette smag af citron, kombineret med den grønne fornøjelse der er i persillesmagen - det er smagen af sommer
300 g kyllingeinderfilet skåret i bidder (kom lige til at tænke på, hvor vigtigt det er, at man skriver kyllingeinderfilet og ikke bare inderfilet – for godt nok er der mange indere, men derfor må man alligevel ikke spise dem…. 1 lille stærk og hakket chili eller sambal oelek efter smag. 1 glas vand 300 g kyllingeinderfilet skåret i bidder (kom lige til at tænke på, hvor vigtigt det er, at man skriver kyllingeinderfilet og ikke bare inderfilet – for godt nok er der mange indere, men derfor må man alligevel ikke spise dem…. 1 lille stærk og hakket chili eller sambal oelek efter smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.