Skær de soltørrede tomater samt fetaosten i små tern og kom herefter alle ingredienser i en skål. Form den herefter som et brød og kom den i et ildfast fad
Den er fyldt med tomater, løg, feta, oliven og persille, og den faldt absolut i min smag. Men hvad er forskellen på en omeletog en æggekage, vil den årvågne læser spørge
Auberginefad med tomater, feta og hytteost (min version). Og det kan man måske godt trænge til, hvis man synes, at det bliver lidt for meget med julesul her i december måned
De er fyldt med masser af krydret smag fra blandt andet krydderurter, krydderierog hvidløg. De er forholdsvis nemme at lave og smager bare virkelig godt
Start med at kog nudler til lige før de er færdige, da de skal med i wokken og steges til sidst. Hvidløg snittes i tynde skiver, rødløgene halveres og skæres i tynde både
pesto, tomaterog mere frisk spinat efter som tilbehørSnit forårsløget fint, skær laks og spinat i mindre stykker/strimler, riv osten, og rør æggene med salt og peber
Hvis I, ligesom jeg, er glade for soltørrede tomater i salaten, i sandwichen eller som snack, har I måske også oplevet at de soltørrede tomater man kan købe i butikkerne kan blive ret så kraftige i smagen og få en nærmest sej konsistens
Her er en hurtig grundopskrift på omeletten, og eksempel på fyld vi har kommet i. Her er en hurtig ret som er lækker, kan varieres efter ønske, børnevenlig samtidig med at det er sjovt at lave og kan laves sammen med sine børn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.