Så måtte jeg jo kassere opskriften. Jeg var simpelthen kommet til at lave nogle lækre, tykke, kakao cookies, med en sprød overside og en blød midte – lige som jeg aller bedst kan lide det
Så spis endelig løs og afprøv dig med nogle lækre opskrifter. Tag din chiagrød ud af køleskabet og hæld den i et glas eller skål og top din grød med musli, bær, smoothie eller med f
Bland alle de øvrige ingredienser sammen med mosen, og rør til du opnår en lind masse. 3 spsk økologisk kakao. Spise på brød, eller dyp en rå gulerod i din kakao spread 1 dåse kikærter
Næste gang jeg forsøger mig med den, skal jeg nok huske hvad jeg benytter, og i det hele taget også bare skrive opskriften noget hurtigere, men jeg har simpelthen bare haft SÅ meget at se til på det sidste, og mit humør har været så skiftende
Jeg er og har altid været overvild med varm grød – havre og risengrød som favoritterne. Jeg ved det… Jeg er totalt "last mover" på Chiagrøds fronten – men bedre sent end aldrig… Det tog lige et par forsøg og portioner for at jeg blev fan af den kolde grød
Så når man alligevel er igang med madpakken, hvorfor så ikke også forberede morgenmaden. Oprindelig havde jeg tænkt at lave en version med vaniljesmag, men mit vaniljepulver var sluppet op, og så gik jeg ellers på rov i skabene
Jeg er virkelig blevet helt pjattet med det… Jeg oplever en mindre personlig krise, hvis det en aften smutter, og jeg ikke har nogen grød klar til næste dag
Syrlig chiagrødmed tykmælk og kærnemælk. Jeg har prøvet at lave grøden med mandelmælk, kokosmælk og i sidste uge lavede jeg en grød med kærnemælk og tykmælk, så mulighederne er mange
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.