De er ikke ligeså sukkersøde, som dem man køber hos bageren, men hvis man har en meget sød tand, kan man sagtens tilsætte lidt ekstra sukker til marmeladen eller mørdejen, men jeg kan nu ret godt lide den syrlige hindbærmarmelade i samspil med den sprøde mørdej og den søde glasur
Servert varm med is eller krem og friske bær smaker den helt fantastisk. Server med feks maple sirup, melis, krem og bær eller iskrem, ja hva enn du liker eller måtte ha tilgjengelig
Jeg ved godt at det ikke er fastelavn mere og at det er lang tid siden det var det, men fandt lige ud af at jeg ikke har blæret mig med mit sidste forsøg som kun resulterede i at to af mine fastelavnsboller lækkede og resten holdt tæt
Denne brownie lavet på hvid chokolade, fyldt med hindbær og toppet med en lækker cremet karamel smelter alle kagehjerter … og det vil jeg stille garanti for
Mos bananerne med en gaffel og rør mosen sammen med yoghurt, æg og smeltet smør. Vend forsigtigt mosen i melblandingen med en grydeske indtil en dej formes
Men jeg er ikke helt så vild med når fyldet ovenpå knaser for meget. Jeg gik i gang med at google, og fandt ud af at hvis man vil undgå det der knasende fyld skal man blande kagecreme i
S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. å. ,. h. a. d. n. t. f. l. p. w. b. ø. u. D. y. C. æ. ). J. M. ". c. /. B. 3. (. -. 5. O. F. 1. G. V. 2. 0. 4. P. N. é. T. R. H. I. K. E. L. z. ½. q
Nu er det ikke fordi der er noget som helst galt med en helt almindelig og dejligt svampet banankage – jeg kunne var ikke lade være med at drysse lidt sukkerhjerter ud på glasuren – og så udstikke lidt hjertekager
Ingen hjemmedag, uden hjemmebag. Den her nutellastjerne havde jeg set florere rundt omkring på diverse blogs og sociale medier, og besluttede mig for selv at give mig i kast med den her i dag, nu hvor jeg har været hjemme
Fyld kagemoussen i en sprøjtepose med lukket stjernetyl, sprøjt den ud på de afkølede kager i cirkelbevægelser og pynt med krymmel, mynteskud og After Eight chokolade
S. e. l. v. o. m. a. n. i. k. s. h. d. f. t. …. j. g. b. r. I. å. p. O. M. c. ø. æ. u. F. –. (. 1. 2. ). 5. 3. /. 4. 0. K. y. ,. N. D. L. -. R. x. B. P. H. A
N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. m. g. æ. p. v. i. (. o. ,. l. a. ). k. s. b. y. j. ø. O. D. E. c. S. V. C. 1. 2. J. G. 3. 0. ½. 5. /. 4. +. z. R. B. L. F. T. Æ. -. K. P. 8. I. H
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.