Opskrift: Fastelavnsboller med hindbærskum
DoodleMor
DoodleMor
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Fastelavnsboller
  • Dej til ca. 16 stk
  • 2 dl mælk
  • 50 gr gær
  • 50 gr sukker
  • 1 knsp salt
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 dl fløde
  • 130 gr smør, smeltet og afkølet
  • . 500 gr hvedemel
  • 1 sammenpisket æg til pensling
  • 3 1/2 dl mælk
  • 60 gr sukker
  • 3 æg
  • Kornene af en vaniljestang + den tomme vaniljestang
  • 3 spsk maizena
  • 1 dl flormelis
  • 1 spsk vand
  • 1 dl kakao
  • 2 dl fløde piskes til blød skum
  • 2 spiseskefulde hindbærmarmelade vendes i skummet.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.