Opskrift på en lækker kending: Leverpostejsmadden
Smørrebrødet... Og jomfruen, der laver det
Smørrebrødet... Og jomfruen, der laver det
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Leverpostej a la mormor
  • Sådan gør du
  • Snup et halvt stykke rugbrød og smør leverpostejen på. Pynt med syltede rødbeder/agurker og sprødstegte svampe og baconstykker.
  • Hjemmelavet leverpostej
  • 700 g hakket kalvelever
  • 300 g hakket spæk
  • 1 løg
  • 1 hvidløg
  • 200 g hvid rodfrugt, eventuelt persillerødder
  • 150 g æbler
  • 5 stk sadeller (kan udelades)
  • 5 kviste timian eller rosmarin
  • Lidt reven muskatnød
  • 1 spsk stødt allehånde
  • 1 spsk fennikelfrø
  • Salt og peber
  • 50 g smør
  • 50 g hvedemel
  • 4 dl mælk
  • 2 æg

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.