Du tager bare ét frosent fladbrød op, smider det på brødristeren og rister det én gang på hver side. Som senere skulle indtages og tvinges ned, når jeg var på en af mine utallige slankekure
D. e. t. h. a. r. v. æ. n. o. g. f. u. d. i. l. m. p. s. ,. j. k. b. å. y. M. ø. w. c. B. J. 6. C. (. ). 3. -. 4. P. 1. S. F. G. A. R. T. I. H. z. 2. 5. ½. 0. L. E. K. 8. N. V. U. O
Jeg lavede dejen sådan lidt på slump, så prøv dig lidt frem. Til aften fik vi hjemmelavede fladbrød. Brødet pensles på oversiden med lidt olivenolie og steges først med olie-siden nedad
Så kom opskriftenpåfladbrød endelig ud på bloggen. Så dette er en god all-around opskrift. De puffer op på den helt rigtige måde (hvis de er rullet flade nok) til at få de karakteristiske bobler fra tyrkisk fladbrød og har samtidig den samme flade og sprøde overflade som ved indiske fladbrød
Som lovet, så deler jeg en opskriftpå armensk fladbrød. Armensk fladbrød hedder “lavash” på armensk. Det bliver faktisk bagt i stenovnen, hvis det skal være helt rigtigt, men herhjemme har vi altid lavet dem på panden, da det er nemmere
M. a. d. f. r. G. æ. k. e. n. l. v. i. g. t. ,. o. b. h. ø. s. å. -. m. u. D. w. p. ½. I. j. S. y. F. T. z. 2. 0. 1. /. 4. c. C. H. L. 3. R. 5. V. 6. 7
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.