Opskriftpå Orangefyld og mintfyld. Opskriftpå Makroner. Når jeg kigger i madblade for tiden ser det ud til at franske makroner "er det nye sort", jeg støder i hvert fald på dem alle vegne
Jeg er allerede i gang med julegaverne, og jeg tæller ned til, hvornår jeg kan tillade mig at lave adventsdekoration med børnene og invitere folk på æbleskiver (de første æbleskivegæster kommer næste fredag, så der skal nok komme en opskrift inden længe)
Flad det ud på en bradepande med bagepapir og bag, midterste rille ved. Skulle holde fødselsdag og kage skal der jo til, tænkte at der skulle prøves noget andet end lagkage - så denne blev til
Jeg fik opskriften, og kagen blev bagt. Nå, men i skal da ikke snydes for opskriften. Den blev rigtig god, men jeg tror måske jeg har brugt en lidt for stor bradepande for glasuren som kom ovenpå blev i et lidt for tyndt lag
E. r. d. u. k. l. a. t. i. F. s. g. V. e. o. ). J. j. h. b. n. f. ,. p. y. m. /. æ. c. w. K. å. v. H. D. 2. 0. 1. T. U. C. (. 7. 5. 6. 4. ø. M. Æ. B. -. 8. P. I
Derfor måtte jeg have fat i Fru Grosen og se om hun kunne opstøve opskriften. I den oprindelige opskrift skulle bruges margarine, hvilket jeg har udskiftet med smør, da jeg ikke bryder mig om margarine
Du kan ogsåtilsætte smag som eksempelvis lakridspulver, vaniljepulver eller mynte, og lave mønstre ved at blande farverne på bagepladen, inden du sætter den i ovnen – dette giver en flot detalje
Så med inspiration fra Blomsterbergs karameller og en gammel opskriftpåfudge, som jeg har fra min værtsmor, da jeg i sin tid boede i USA, kastede jeg mig ud i en gang FUDGE MED LAKRIDS
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.