Den oprindelige opskriften er fra Sweet Valentine i Torvehallerne. I den oprindelige opskrift, bruges der appelsin marmelade men det kan jeg ikke lide pga
Jeg blærede mig i går med den bombe af en kage, jeg lige havde bagt – uden at dele opskriften. Men I har nok opdaget, at chokolade er mit drug of choice, og efter min mening er de bedste kager altså baseret på netop det
Denne chokoladekage har vi bagt rigtig mange gange, opskriften er oprigtig fra en veninde/kollega. Bland alle de tørre ting i skål, faktisk det hele på nær kærnemælk, bland nu skifte vis det tørre og kærnemælken i sukker/olie massen til der er en cremet masse
Men dejen til bund og fyld er fuldstændig ens, så min svigerinde (der har givet mig opskriften) plejer at lave hele molevitten på én gang, bage halvdelen og stille den anden halvdel på køl, til den skal hældes på den bagte, afkølede bund
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
– Frk. Glat chokolademoussen ud så overfladen bliver nogenlunde pæn. 1) Smelt chokolade og smør enten over et vandbad eller forsigtigt i microovn. 6) En springform smøres med blødt smør på indersiden, og der drysses med lidt sukker (Det gør det nemmere at løsne bunden, når kagen er bagt). 8) Når den bagte bund er helt kølet af fordeles resten af chokolademoussen ovenpå. 4 timer og meget gerne natten over
– Frk. Glat chokolademoussen ud så overfladen bliver nogenlunde pæn. nogle påskeæg. 1) Smelt chokolade og smør enten over et vandbad eller forsigtigt i microovn. 6) En springform smøres med blødt smør på indersiden, og der drysses med lidt sukker (Det gør det nemmere at løsne bunden, når kagen er bagt). 8) Når den bagte bund er helt kølet af fordeles resten af chokolademoussen ovenpå. 4 timer og meget gerne natten over
-) Her får I i hvert fald opskriftenpå min GateauMarcel, som jeg fandt her - dog med lidt tilføjelser, da jeg brugte orangechokolade for at give endnu mere pift
Kagen er opfundet af den franske kok Michel Michaud, der i dag regerer på Ruths hotel i Skagen. Smørers med en smule olie eller smør, og drysses med sukker over det hele
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.