En stor tak til dig, der lagde opskriftenpå bollerne på nettet for mange år siden - læser du det her, så giv dig til kende og få æren officielt - og ligeså en stor tak til min tidligere kollega, der bragte begrebet gulerodsbrud fra byen og ud på landet
Tag dine gulerodsbrud ud af ovnen og bank på bunden - lyder de hule, er de klar. Nu er det snart længe siden, jeg har bagt noget lækkert og hyggeligt, og derfor besluttede jeg mig for at lave nogle skønne boller, som kunne indtages til en god kop kaffe her senere på eftermiddagen
J. e. g. s. k. u. l. h. a. v. b. r. ø. d. m. p. å. j. …. o. t. i. n. O. f. ,. M. y. C. H. K. '. A. æ. G. á. –. (. ). 5. 0. 2. 3. c. 8. 1. 7. 4. B. ”. Æ. L. T. F. /. S. D. -. N
Jeg havde virkelig svært ved at vælge, hvilken opskrift jeg ville lave først. Da jeg i forrige uge modtog en pakke med posten, som indeholdt den nye og fine kogebog “Hverdagsfavoritter” af Stinna og Julie, bladrede jeg igennem og mine øjne faldt hurtigt pågulerodsbruddene
Dejen skal gerne give nogenlunde let slip på skålen. Så er disse gulerodsbrud et rigtig godt bud. Hold øje med de ikke bliver for mørke på toppen, hvis de tager for meget farve, så slå varmluften fra
Lad dejen hæve på et meldrysset bord under et klæde i ca. Hvis der er noget jeg elsker, så er det gulerodsbrud - og har ofte købt dem i Sallings bager, og besluttede at jeg ville prøve at lave nogle selv
Afkøl på en bagerist. Brug to spiseskeer til at tage store klumper op, og kom dem på en bageplade med bagepapir, hvorefter de tildækkes med et viskestykke og hæver igen i 1 time
Jeg blev ret inspireret af dem og blev nødt til at lave nogle her til aften til pigernes madpakker - jeg ved ikke om det er efter samme opskrift, men de her belv i hvert fald skønne
Til opskriften her har jeg hentet masser af inspiration hos Sanne Steffensen, der står bag “Inspiration – samt opskrifter med mere protein og mindre sukker”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.