Opskriftpåvaniljecreme kan du finde her. Læg fyldet på midten og saml enderne og luk fyldet inde, vær omhyggelig med at få klemt alle åbninger sammen, så fyldet ikke flyder ud
Nu tilbage til mormors fastelavnsbollermedcreme – nu inklusiv en opskriftpåcreme. -) Min mormor var åbenbart ekspert udi kagecreme, for i opskriften stod der bare, at man skal koge en creme og komme i
Placér den fyldte cremepakkemed toppen nedad på bagepladen og ret evt. Egentlig er bollerne ikke så omstændige at lave som man kunne tro,og mængden af arbejde/opvask er begrænset – jeg regner bestemt med at de skal laves med mine søstre når de kommer på vinterferie næste weekend Vi fik mange gæster og derfor skulle der også laves en stor portion
Lad fastelavnsbollerne køle lidt af på en rist og læg fem chokoladeknapper ovenpå – når de er smeltet lidt kan chokoladen køres ud med en teske og derefter pyntes
J. a. ,. i. t. æ. n. k. e. r. o. H. y. d. v. F. s. l. u. g. O. j. h. I. f. ø. M. m. å. b. c. p. &. 2. 0. 1. 4. ½. A. 3. 8. 5. C. z. R. S. N. -. ". D. Æ. L. P. '. K. (. ). V. T. B
Herefter rullere dejen ud til en forkant med en tykkelse på ca. På midten i hver firkant lægges ca. Herhjemme er vi ikke så meget for flødeskum og creme, så derfor er disse fastelavnsbollermed marcipan-fyld en meget stor succes
Efter at have publiceret min opskriftpåfastelavnsbollermed marcipan-remonce, har jeg fået flere henvendelser på om ikke de kunne laves medcreme i stedet for
Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Opskrifter og tagget bagværk, Fastelavnsboller, Opskrifter. Lyset er på vej tilbage, vi får fastelavnsboller, fejrer kyndelmisse, og nu er der også erantis i haven
H. j. e. m. l. a. v. d. F. A. S. T. E. L. V. N. B. O. R. c. r. I. n. g. i. s. (. t. 2. 4. k. ). æ. 5. 0. h. ø. u. 1. å. 3. 7. o. p. f. D. ". -. y. b. C. K. ,. Æ
Anbring dejen med lukningen ned af på en bageplade med bagepapir. remonce på hver firkant og luk dem godt sammen ved at pakke remoncen ind som en pakke
Opskrift. Klem godt sammen, så dejen lukker sig helt tæt omkring cremen, og læg så bollerne, med samlingen nedad, på en bageplade, beklædt med bagepapir
nedad på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve i endnu ½ time. På midten af. hver firkant lægger I derefter en teske medcremen og en teske med syltetøj fx
- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækrejulekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.