Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld chokolademousse i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Jeg bestemte mig for, at bruge vores gode chokoladecupcakesopskrift som bund for eksperimentet (så jeg var sikker på, at der i det mindste var en ting, der smagte godt) og fandt en opskriftpåmarshmallowfrostingpå nettet
Så er de klar til chokolademousse i midtenUdhul dine cupcake med en cupcake-udhulerFyld hindbærmousse og et helt hindbær i hullet og dæk til med lidt af det overskydende kage
Opskriftpåchokoladefrosting (The Hummingbird Bakery). Opskriftpå vanilje cupcakes. Denne opskrift bruger jeg som basisopskrift, og den er god hvis man vil eksperimentere lidt med eksempelvis chokolade, frisk eller tørret frugt, farve osv
Smelt resten af chokoladenog bland smørret i, lad det køle lidt og hæld det så ud på kagen. Når kagen er færdig skal den køle lidt ned før chokoladen kan hældes oven på
Opskriftpåchokoladefrosting (The Hummingbird Bakery). Opskriftpå vanilje cupcakes. Denne opskrift bruger jeg som basisopskrift, og den er god hvis man vil eksperimentere lidt med eksempelvis chokolade, frisk eller tørret frugt, farve osv
Det er min mors opskrift, ogdermed en selvskreven succes i min verden. )Jeg fandt inspiration til opskriften her men ændrede dog i målene, og lavede en anden frosting
Her skal tilsættes vand og olie i forhold til opskriften bag på kagen. Her kommer en opskrift til de dage hvor det både skal være let i den ene og anden forstand
- Opskriften stammer fra Annettes kager som har nogle rigtig fine ting på både blogog sin shop. Hvis de har fået for lidt vil de også falde sammen på midten når de kommer ud af ovnen
Opskriften giver ca. høj) og placer den så på en bageplade beklædt med bagepapir. *bland vaniljekornene sammen med lidt af sukkeret, så du på den måde bedre kan fordele vaniljen i hele dejen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.