Opskrift på Ris a la mande kage
Rosen-Lund
Rosen-Lund
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • . 15 Digestive kiks
  • 60 g smeltet smør
  • Knus kiksene i en pose med en kagerulle til de er helt smuldret.
  • Bland kiksene med smeltet smør og pres blandingen ned i en springform og stil den på køl.
  • 125 gram Grødris
  • 1 dl Vand
  • 10 dl Sødmælk
  • 1 vanillestang
  • 75 gram smuttede mandler
  • 2.5 dl Piskefløde
  • 75 gram Sukker 3 blade husblas
  • Kom husblassen i koldt vand i ca. 5 min, til det er blødgjort. Vrid vandet ud fra husblassen og kom
  • det i en gryde med lidt vand i bunden og lad det smelte ved svag varme.
  • Hæld husblassen i ris a la manden i en tynd stråle, mens du vender rundt med en dejskraber
  • Fordel ris a la manden ovenpå kiksebunden i springform.
  • Stil den på køl til kagen er stivnet.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.