Min største udfordring var, at jeg ikke vidste, om jeg skulle kigge i kameraet eller ej, for det havde de glemt at fortælle mig – men det fik vi heldigvis rettet op på efter første indslag
Herlig weekend med besøg fra Danmark af Mor & Anne. Lækker thaimad @ Thaiboat, vaffel-hygge og tøsefilm, vegetarisk frokost buffé med udsigt @ Hermans, cykelture, pizza værksted med bagesten og hjemmelavet pizza salat, gårture omkring søen og en hel del sol
I uge 42-46 er det muligt at stemme tarteletten ind, som Danmarks nye nationalret via internetsiden Nationalret. Vinderen som Danmarks nye nationalret bliver præsenteret i Søndagsavisen i uge 47
Nu sætter Hotel- og Restaurantskolen jagten ind på at finde Danmarks allerbedste smørrebrød. Smørrebrød er nemlig noget så danskt og noget så lækkert, og det vil vi gerne hylde og hædre ved at kåre Danmarks bedste smørrebrød anno 2013
Derfor poster jeg lige opskriften igen – denne gang lidt mere detaljeret, så den er nem at følge. Ælt dejen i 5 minutter med en håndmixer på højeste trin
Jeg elsker cheesecake, så før i tiden var jeg helt i mit es, når jeg ude for danmarks grænser kom forbi en Starbucks, hvor jeg kunne synke ned i en stor blød lænestol med en kop friskbrygget cappuccino og et stykke af deres lækre cheesecake
Rør først gæren ud i vandet så det er jævnt fordelt. Brug en stor skål. Bland så salt og mel ned i vandet, og rør sammen med hænderne eller en grydeske
Mørbradgryde er faktisk en af Danmarks allermest populære gryderetter. Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Ja, det kan man sagtens – og det er tilmed så nemt. Det han blev belønnet med, var det der pulverstads i brevform… Det bliver mine børn aldrig udsat for – og min bror heller ikke, når han kommer på besøg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.