D. e. n. y. g. s. t. r. o. l. ø. N. û. h. d. k. æ. S. j. m. p. å. f. i. u. O. a. K. J. b. v. ,. -. ). I. G. H. P. 4. 5. 1. 7. 2. 3. 0. V. q. F. (. E. Q
v=BCt-szFlaLEDet er nemt, bare man ved hvordan. Det er først fornylig jeg har lært at bage scones, rækkefølgen skal nemlig være ret præcis, og dejen må ikke æltes for meget
Tilføj glasur ellerandeteftereget ønske. Vend herefterdet smeltede kakaosmør i dejen. Så kom jeg i køkkenet alligevel på store bagedag, dog alene og ikke sammen med familien, som store bagedag ellers ligger op til
Det er jo meget væsentligt at man er opmærksom på at få alle de rigtige og gode vitaminer og mineraler, ikke mindst om vinteren, hvor årstiden ikke byder på så mange friske grøntsager og frugt
Dette var et eksperiment, som faktisk blev ganske vellykket. Le Puy er . Vores madbudget er ikke det mest imponerende, så nogle dage skal det bare være hurtigt, sundt, nemt og billigt
Jeg har får en rigtig behagelig følelse, når jeg pudser gammelt sølvtøj, polerer en beskidt rude, udspartlerhuller, maler en væg i en ny farve OG når jeg skal piske, som gjaldt det døden, hvorfor jeg altid laver opbagte sovse
Stépane Reynauds to kogebøger fra i år, Gris & Søn og Bistro – traditionel fransk mad, emmer begge af passion for det ærlige og ægte franske landkøkken
De har trods alt et engelsk menukort, der vist ikke heeelt stemmer overens med det franske, efter hvad jeg lige kunne stave mig frem til, men da det er af overskuelig længde går det
Forårets sidste fiskekasse ankom for nylig (den kommer desværre ikke over sommeren, da det er for varmt til at køre den fra Skagen til Nordsjælland, for derefter stadig at kunne kalde det frisk fisk – vel reelt en go’ ting med […] 1 stk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.