Opskriften er (selvfølgelig) den fra AMO - originalen fra et lille papkort jeg har lånt fra min mor. Vi har brugt idag på fødselsdag i Madsby Legepark i Fredericia
Så derfor fandt jeg på at bage de gode gamle og originale chokoladecookies med store hasselnødder, som jo er en småkage der kan spises året rundt til næsten alle lejligheder
Hvad er bedre end en skål varm, stærk og velsmagende russisk Borsh suppe i disse kolde vintertider. Det er absolut Top Favorit i vores familie - smager fantastisk, er sund og rækker til 2 dage
Vi kender alle konceptet, du tager en halvbillig råvare der måske smager lidt trist og blander med men masser af mayonnaise og endnu billigere råvarer, og vupti har du pludselig noget der smager dejligt og kan sælges til en kilopris omkring 250kr
Jeg har brugt lidt mindre lakridspulver end der er i den originale opskrift, jeg synes de er meget kraftige, især i forhold til de cookies jeg har lavet tidligere som kun har et touch af lakrids
jeg har ændret mængden af ingredienserne til marengslåget, da den mængde, der opgives i den originale opskrift ikke helt rakte til den størrelse toppe, som jeg ønskede på kagen
Jeg har dog valgt at lave min egen udgave af deres lækre mousse, da smørmængden godt kan blive lidt overvældende, og jeg foretrækker at bruge tun i vand i stedet for olie, som den originale opskrift foreskriver
Dog smagen den helt som den originale grønne kage med kakaoglasur. Konsistensen i denne kage er ligesom alle andre proteinkager – ikke helt så let og luftig som almindelig kage med mel og sukker
(altså min mand putter også rødløg, avocado og stegt bacon i, og det klæder den også rigtig godt, men er ikke en del af den originale hemmelige trendy fancy opskrift, ok
Den originale opskrift kommer fra Anne Becs “Fit på 100 dage” men alle rettelser og inputs kommer fra ham og derfor har endnu “Stefan original” fundet vej til bloggen
Kage skal der til, når der skal fejres fødselsdag. Her kommer mit forslag på en 18'års fødselsdagskage med hindbær- og chokolademousse opsmurt med vaniljesmørcreme toppet med bløde roser af frosting
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.