Osso buco
Kvalimad.dk
Kvalimad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1½ kg kalveskank i tykke skiversalt, peber3 spsk mel2 spsk olie til at stege med
  • 2 mellemstore løg2-3 fed hvidløg. Afhængigt af størrelsen.3 gulerødder1/4 knoldselleri eller 1 persillerod eller 1 pastinak eller 4 stængler blegselleri.væden
  • 1 dåse hakkede tomater2 dl tør vin. Traditionelt hvidvin.2 dl fond
  • 1½ kg kalveskank i tykke skiver
  • salt, peber
  • 3 spsk mel
  • 2 spsk olie til at stege med
  • 2 mellemstore løg
  • 2-3 fed hvidløg. Afhængigt af størrelsen.
  • 3 gulerødder
  • 1/4 knoldselleri eller 1 persillerod eller 1 pastinak eller 4 stængler blegselleri.
  • væden
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 dl tør vin. Traditionelt hvidvin.
  • 2 dl fond
  • timian
  • laurbær
  • persille
  • 3 spsk hakket persille
  • 1 fed kknust hvidløg
  • 2 tsk revet citronskal

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.