Ossobuco, bagt ricotta medfriskpasta. Ossobuco (ossobuco) er vel egentlig en efterår/vinterret, men bare fordi solen skinner og varmen brager der ud af (læs
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Blendes og Vendes på den kogte friskepasta , top med rejer , squash , pinjekerner og ost. Skær squashen i tern og rist den på meget varm pande i olie og med salt
G. a. m. e. l. d. g. s. f. i. o. p. k. r. t. å. O. B. u. c. 4. n. V. ø. b. S. v. h. y. é. D. ). æ. ,. 1. -. 2. C. 0. K. 3. H. F. ¼. L. 5. R. (. j. T. N. ) G
friskpasta. 25 g tørrede kantareller (medmindre du kan skaffe frisk, for så brug selvfølgelig dem) 500 g friskpasta 2 små løg, finthakkede 2 fed hvidløg 2 1/2 dl madlavningsfløde 1/2 hønsebouillon-terning 25 g [
Brun nu kødskiverne godt af samtidig med at du drysser friskkværnet peber over dem undervejs. Hovedingrediensen i ossobuco er kalveskank som er skåret på tværs af benet således at knogle med marv stadig sidder i ”bøffen”
Aftenens meget, meget simple – men yderst velsmagende – pastaret. 6 sekunder eller hvor lang tid du nu er om at åbne en pakke pasta. 1 pakke friskpasta 1 trøffel Lidt trøffelolie Friskrevet parmesan Friskkværnet peber Lidt finthakket persille til pynt Kog pastaen aldente i letsaltet [. 1 pakke friskpasta
For mig er der ikke meget, der slår en skål god, friskpastamed hjemmelavet pesto, friske cherrytomater og basilikum – det er nærmest indbegrebet af sommer
Denne pastasovsmedfriske små tomater er en af de helt klassiske. Bland sovsen medpastaen, lige inden du serverer med revet parmesanost eller Pecorino Romano og et ekstra stænk af ekstra jomfru olivenolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.