noglefamiliemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Start med at beundre dig kød, kald evt. Så tilsættes parmesan, det sidste smør samt salt og peber - sørg nu for, at risottoen er flydende og ikke for fast
Vi er ret vilde med simremad herhjemme og det er ikke sidste gang, at der står ossobuco på menuen. God tid og gode råvarer er de perfekte ingredienser til en god simreret som ossobuco
Er du en rigtig skabsitaliener, så serverer du naturligvis en risotto ”Risottoallamilanese” til. Nu havde jeg ikke lige lyst til risotto, så det blev til fettuccine i stedet for
O. s. o. B. u. c. e. r. g. b. l. i. v. n. w. k. d. f. a. t. å. F. p. h. ,. ø. m. D. j. -. H. I. M. E. L. S. K. (. 4. ). 6. æ. 3. 2. 1. /. é. ½. 5. ". V. y. R. 7. 8. G. 0. N. r g
G. a. m. e. l. d. g. s. f. i. o. p. k. r. t. å. O. B. u. c. 4. n. V. ø. b. S. v. h. y. é. D. ). æ. ,. 1. -. 2. C. 0. K. 3. H. F. ¼. L. 5. R. (. j. T. N. ) G
Server medrisotto la milanese, båndspaghetti eller kartoffelmos. Før stegningen snittes kødet et par steder i kanten, så det ikke strammer under stegningen, og drysses med peber, evt
Lav gremolata ved at blande finthakket persille med knust hvidløg og revet citronskal. Drys dem med salt og peber, vend dem i mel og brun dem godt og grundigt
Ossobuco, bagt ricotta med frisk pasta. Ossobuco (ossobuco) er vel egentlig en efterår/vinterret, men bare fordi solen skinner og varmen brager der ud af (læs
Kødet snittes i kanten så det ikke bukker sammen, derefter vendes det i en blanding af mel, salt og peber inden det svitses på en varm pande i godt med smør, herefter kommes kommes det i ned til grøntsagerne
Langtidssimret OssoBucomed Pommes Fondant, også kaldet 'de fancy kartofler'. Pas på at bunden ikke brænder på ved at røre i det løbende, men pas også på ikke at ødelægge de hele stykker ossobuco, efterhånden som de bliver møre
A. f. o. g. t. i. l. å. r. v. s. b. u. c. a. e. n. m. d. V. æ. k. p. O. (. 4. ). 6. ,. y. 5. 0. -. 7. ø. 1. 2. 3. h. j. ½. C. B. T. H. K. F. D. L. S. g
Serveres med kartoffelmos, ris eller en risotto. Osso buccoen serveres med et frisk drys i form af gremolata, som er en blanding af frisk hakket persille, citronskal og friskpresset hvidløg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.