1Del dit spidskål i kvarte (eller halve hvis det ikke er så stort). 1Når panden er rygende varm lægges spidskålene på med skærefladen nedad. 1Grill spidskålene i ca. 1Imens hakkes urterne (estragon, purløg og persille) og blandes med olie, saften fra citronerne, fennikelfrø og sennep. 1Når spidskålene er færdige tages de af varmen og lægges på en tallerken. Krydr med salt og peber og server kålene med 1-2 spsk
Det er faktisk rigtig lækkert med sådan en gangs spidskål som tilbehør. Det er hurtigt og nemt og det bliver ikke sidste gang jeg bruger spidskål på den måde - når man nu er Spidskålsfan
I. T. A. L. E. N. S. K. C. R. O. Æ. M. D. G. Å. e. n. s. p. r. ø. d. b. u. m. t. l. y. i. g. f. ,. k. (. 6. o. ). Ø. J. 2. 0. h. v. 1. æ. a. c. F. Y. 3. 5. j. å. /. P. 4. V. 8. -
Del det halve spidskål over så du ender med to kvarte. Drys dem med tørret rosmarin. ½ spidskål. Læg spidskål på grillen, først den ene side med olieblandingen og derefter den anden
Drys medcitronsaft, salt og peber. Kyllingespyd med nudelsalat. Det lyder måske simpelt, men forestil dig et kvart spidskål stegt i lidt smør, så det får en næsten karamelliseret overflade, en skøn smag fra smørret og så drysset fra salt og citronsaft
Denne ret, hvor rødbederne gratineres med fetaost, kan enten. vegetarmåltid med salat og evt. Tag fadet ud af ovnen, dryp honning over og drys med timian
Uanset om du bruger spidskål eller hvidkål smager mangochutney godt til. Kom det i gryden sammen med de alle de andre ingredienser efter kødet er svitset
flødeosten med mælken og vend det rundt på panden sammen medcitronskal- og. ½ citron, skal plus saft. Her bliver de serveret sammen medspidskål og dåsetun som en let sommerret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.