Det er en ‘alt-i-ét-fad’ ret, der kan bruges hele året, og ifølge flere, der har prøvet den, er det også en ret, der kan få grøntsagssky børn til at guffe kål i lange baner – (blot en servicemeddelelse, hvis du nu skulle have nogle af den slags)
6-8Frikadellefars500 gr hakket kalv500 gr hakket flæsk1 spsk salt2 løgfriskkværnet peber4 æg2 dl mel3 dl mælkRør hakket kalv og flæsk med salt i ca. Lad farsen trække i 10-15 minutter tildækket i køleskab. Form farsen til frikadeller, og steg dem i halvt olie og halvt smør i 4-5 minutter på hver side ved jævn varme, til de er gyldne og gennemstegte. 6500 g frisk rødkål3 spsk olivenolie100 g tranebær (frosne)2 spsk balsamico-eddike4 spsk ribsgelésalt og friskkværnet peberSnit rødkålen fint. 10-15 minutter til postejerne har fået stegeskorpe
Annelise-kage el. Når kagen er kølet af, laves glasuren. Haarup-kageKært barn har mange navneKagen. Smelt smørret i en gryde, når det er smeltet blandes resten af ingredienserne i
Men det betyder også, at jeg aldrig har kogte kartofler til overs, hvilket også er årsagen til, at jeg sjældent får brasede kartofler eller biksemad- hvilket i virkeligheden er en stor fejl, da det er glimrende spise
Her et lille bud på et dejlig let og hurtig aftensmåltid. Imens kålen køler af smækker man hurtigt tomatsalaten sammen bestående af tomat, rødløg, feta samt lidt salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.