Jeg har længe haft kig på de der overnighties, men ikke helt haft mod på at prøve dem. Mine chiafrø står også pænt i skabet og venter på at jeg får taget mig sammen til at bruge dem
Når du vågner, er det længe siden du har spist og dit blodsukker er derfor lavt. Du vil have mindre energi og hvis du ikke indtager mad vil du have svært ved at koncentrere dig og være klar til dagens oplevelser
De her er derfor med mysli, saftige æbleternogkanel. De er super sunde, frysevenlige, nemme at lave og tage med på farten og smager lidt som at spise æblekage-muffins til morgenmad – på den helt sunde måde
D. e. r. g. o. d. t. n. k. m. a. i. s. l. h. v. y. p. å. …. f. U. æ. ,. j. b. u. ø. M. O. S. -. F. H. –. (. 1. 2. ). 0. ½. 5. c. 6. ¼. T. 8. ¾. P. 3. d g
Nogle vil måske sige, at disse æbleboller med kanel hører sig mest til om efteråret, når æbletræerne bugner med den lækre frugt, men jeg kan nu sagtens spise dem hele året rundt
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. æ. k. r. ". w. b. ø. L. C. H. F. m. o. D. p. f. ,. å. h. ). 1. 4. 0. z. -. /. 2. S. G. 5. 3. R. c. y. T. (. M. –. B. 6. O. / g
Den er svampet og let crispy ovenpå, og de bløde æbler sætter prikken over i’et sammen med kanelen. Og så kræver den, udover måske æblerne, kun ingredienser, som man ofte allerede har i sit køkken
Jeg har brugt æbler fra haven, sødet med et par dadler og krydret med kanel. I stedet for æbler kan du sagtens bruge andre frugter som blommer, bær eller pærer og smagsgivere som lakridspulver eller vanilje
Server med kanel-sukrin, æbleternog evt. Lad grøden hvile, imens du skærer æblet i tern. ÆBLEOGKANEL. Man kan ikke smage ægget overhovedet, men til gengæld får man en mere proteinrig grød, der mætter mere og som bliver SÅ cremet og fløjlsblød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.