Vi var så heldige at have en hel masse æbler til overs, som var ved at blive rynkede og kedelige. Så vi tænkte at det var da vist på tide at eksperimentere med lidt grød... og vi blev ikke skuffede.2 kg æbler uden hus
50 g.
sukker (kan variere alt efter hvor sure æblerne er)
Fyldet i denne bagte grød kan du skifte ud alt efter, hvad du har i dit køleskab og køkkenskabe, eksempelvis erstatte nogle af mandlerne med hasselnødder, tilføje lidt rosiner eller bruge pære i stedet for æbler
De danner altså en gelelignende substans, hvis man lader dem ligge i væske, og det er netop grundlaget for den populære chiagrød, som jeg endelig også har fået afprøvet
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Skær kernehuset ud af æblerne og skær en skive af bunden for de står stabilt. Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør
Ideen opstod egentlig i sommerhus med en veninde for et par uger siden, hvor vi gerne ville eksperimentere med en ny version af bagt havregrød, og da vi begge var ret vilde med det, måtte jeg hjem, lave det igen og tage billeder af retten, så jeg kunne dele den med jer også
MUMS. En rigtig synder af en opskrift. Jeg så denne fantastiske opskrift på Bittens blog lige her og tænkte med det samme på min lillebror, som elsker chokoladeboller
Derfor finder du ikke broccoli i min grønne morgengrød, men i stedet. Syntes du helt ærligt også, at ”spis mindre og motioner mere” er ved at være lidt forældet og føler du også, at der er andet, som spiller ind på din energi og forbrænding, så vil dette studie interessere dig
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.