Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Men så er det jo dejligt mednogleovnbagtefrikadeller. Ej kæresten plejer faktisk at være vild nok med mine “alternative frikadeller” – men nogle gange, så skal det altså være som da man var barn
sammen med en grøn salat og en form for kød eller vegetarfrikadeller. Ovnbagte rodfrugter er en af mine absolutte yndlings go-to opskrifter, når jeg ikke ved, hvad jeg skal servere som tilbehør til aftensmaden
Kom dem ovenpå fetacremen på de søde kartofler og top med finthakket frisk persille. “Det er såmænd bare ovnbagte søde kartofler smurt med en hvidløg-honning-fetacremeog toppet med krydrede, ristede kikærter”
Smag til med tex mex , hvidløg , salt , peber og en smule sukker i. Majs Rødløg Alm løg Rød peber Gul peber Flå tomat Knust hvidløg Salt Peber Sukker Tex mex krydderi blanding Alt skæres i mindre lige store stykker og steges på panden ved svag varme
Kom det knuste hvidløg i yougurten , vent med salt. Kyllinge frikadeller. Jeg starter med at hakke alt det grønne , skifter kniv , kommer kødet i og rør kødet sejt med salt
Bæredygtige, dyrevenlige og lækre frikadellermed mere protein, end du kan håndtere. Bland så løg, persillerod, persilleog planteæg i sojakødet sammen med ½ bouillonterning (knus den godt, opløs den i lidt vand eller brug bouillonpulver)
Bæredygtige, dyrevenlige og lækre frikadellermed mere protein, end du kan håndtere. Bland så løg, persillerod, persilleog planteæg i sojakødet sammen med ½ bouillonterning (knus den godt, opløs den i lidt vand eller brug bouillonpulver)
Smag til med salt og peber og server drysset medpersille. Champignon oghvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Smid den sidste hakkede persille over sammen med parmesanflager, og så er der mad. Skær dem i små, smalle både og læg dem i en skål med en blanding af vand og citronsaften, så de ikke bliver brune
Tilsæt de to slags durum mel og rør med en el-pisker med dej kroge. For en bradepande med bagepapir. Halvér hvidløgeneog fordel dem rundt i bradepanden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.