Denne opskrift på risotto med tørrede KarlJohan svampe er virkelig en klassiker hos os. De tørrede KarlJohan svampe havde deres faste plads i kufferten på vej hjem fra besøg i Italien, da vi boede i Danmark
Skulle du – mod forventning – have laks til overs efter dette lækre måltid er indtaget, kan det spises på et stykke ristet brød, bruges i en sandwich eller salat, eller du kan anvende den i kedgeree (anglo-indisk for rodsammen) – bare husk at fjerne eventuelle citronskiver først
12-14 bittesmå tomater. Læg låg på gryden og damp grøntsagerne 10-12 minutter. Kog linserne i rigeligt vand 15-20 minutter og afdryp dem. Bag rodfrugtmosen i en 200 grader varm ovn 45-50 minutter eller til overfladen er gylden. 12-14 bittesmå tomater
Nogle gange sker der det, at jeg finder en opskrift i et blad eller en bog, som jeg synes ser rigtig god ud og får lyst til at lave med det samme - jeg mangler bare halvdelen af ingredienserne, men har en masse andet
-. -. -. -. -. -. V. i. k. ø. b. t. e. s. d. u. g. n. o. r. c. l. ,. f. j. v. a. m. p. æ. å. D. h. E. (. y. ). R. J. ". N. 2. 3. 1. /. 6. M. O. L. 4. C. ½. B. S. 0. H. F. 8. 9. Æ. K. P. I. z. ❤. w. G. ) g
-. -. -. S. i. d. e. n. v. k. o. m. h. j. f. r. a. s. ø. g. ,. t. å. p. D. u. æ. F. l. b. 5. I. y. V. U. (. 4. ). 8. 0. 2. c. 3. 1. %. /. C. H. B. R. 6. 7. è. n g
30-40 minutter. I begyndelsen af ugen rengjorde jeg en masse gode grønsager som jeg skar ud i mindre stykker til en ovnbagt æggekage med masser af grønsager
1- 2 tsk paprika. 1- 2 tsk paprika. Da jeg var hjemme hos min søster for at passe børn for noget tid siden, havde hun lavet denne prægtige ret til mig og ungerne
-. -. E. f. t. e. r. j. g. b. l. v. h. o. s. k. i. n. c. p. m. d. H. a. U. x. ,. å. ø. O. u. S. J. w. 1. (. ). T. 4. æ. 6. 0. 2. D. y. 3. B. °. C. N. I. F. k g
10) Hold et stykke bagepapir under rindende vand, så det bliver fleksibelt - og brug herefter bagepapiret til at lave et låg på retten. 17) Vend kartoflerne godt rundt i bradepanden, og giv dem yderligere 5-7 minutter i ovnen
E. n. f. l. o. t. e. r. g. m. a. v. s. å. d. æ. p. ,. h. i. k. S. y. b. u. ø. O. ". c. j. B. T. w. z. D. I. 3. (. 4. ). 1. 5. 0. H. F. V. 9. 2. K. P. /. 6. 7. 8. A
-. -. E. n. k. l. e. r. b. i. v. d. t. æ. s. o. g. å. a. m. u. p. ,. f. h. R. y. ø. j. I. D. M. (. 4. ). 8. H. F. 1. 2. c. S. V. 0. G. 3. L. 5. T. 6. 7. /. 9. è. n l
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. L. i. g. e. n. u. h. v. o. r. d. ø. j. s. æ. f. t. ,. å. p. a. l. m. O. k. b. D. S. x. w. N. /. M. y. c. (. 4. ). 1. 2. 3. H. F. V. 0. 5. 6. 7. 8. è. r L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.