L. i. g. e. n. u. h. v. o. r. d. ø. j. s. æ. f. t. ,. å. p. a. l. m. O. k. b. -. D. S. x. w. N. /. M. y. c. (. 4. ). 1. 2. 3. H. F. V. 0. 5. 6. 7. 8. è. r L
Der skal selvfølgelig smages på den undervejsså lav ikke for lidt. Fleredejligekryddersnapse. Det er en klassisk kryddersnaps og det er ikke uden grund
H. m. d. e. n. s. k. u. l. g. t. i. h. a. v. å. p. o. b. f. -. æ. ,. ø. r. j. D. y. (. 4. ). 1. c. 0. 2. 5. ½. S. K. B. 8. 3. 6. 7. V. A. 9. O. L. N. é
Beklæd en bageplade med bagepapir og fordel rodfrugternederpå. Jeg har haft mine ernæringsmæssigebriller på og sammensat en sundereversion af den traditionelle opskrift på forloren hare
Lav hummus ved at blende kikærter – fx i en minihakker – med olivenolie, tahin, citronsaft, spidskommen, persille og et pænt nip salt og tilføj vand, til du har en tyk, cremet hummus
N. å. r. j. e. g. h. a. n. f. d. ,. v. o. t. s. i. k. l. æ. y. u. p. b. J. ø. m. D. (. 4. ). 1. c. H. F. E. -. 5. 2. w. 3. x. S. V. 0. K. B. 6. 7. 8. 9. P. n g
Jeg vil ogsågerne lige benytte lejligheden til at sige tak til alle jer, derkommenterede og skrev tilbage på mit indlæg om madplaner den anden dag – jeg tror godt, at vi kan blive enige om, at der vil komme madplanerherfremover i ny og næ
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.