Villeegentlig have fundet en hyggelig cafe at spise frokost på, men Rosa synes ikkelige at middagslur var noget, hun skulle have den dag, så for at undgå en skrigende bebs på en travl cafe, valgte vitil ungernes store fornøjelse, at købe et par pizzaer og køre ud til nogle klitter, hvor vi kunne spiselidt sen frokost efter diversesightseeing
Nedenfor deler jeg opskriftenpå en lækker klassisk pandekagedej. Og i år skal den nydes iSkagen med mindejlige kæreste og skønne lillepige med masser af hygge, leg, gåture, god mad, vin, kaffe, kys og kram
Jeg har tidligere delt denne luftige chokoladekage med saltkaramel på bloggen – allerede dengang havde jeg en idé om, at jeg absolut også måtte prøve samme lækre saltkarameltop på en skøn, chokoladefyldig og fudgy brownie
Men ja, i morgen starter virkeligheden, og jeg må tilbagepå skolenbænken igenigen. Den har været fyldt med skønne oplevelser og ture både til New York, Miami Beach, Skagen og Göteborg
Min kæreste har været så heldig at have arbejdet på et tag iSkagen hos en ualmindeligflink mand, som har fodret ham og hans makker med muffinsi flere uger
Da vi holdte sensommerferieiSkagenisidste uge, nød vi netop sådan en aften på altanen med duften af grill, jomfruhummer, lemonade, chablis og stearinlys og både jesper og jeg var enige om, at det er vores nye sommer livret
En præmie man kan se frem til, og som man kan tænke på og trøste sig med, når man siddertil fødselsdag og siger pænt nej tak til lagkage, kanelstang, cola, Hariboslik, trefarvet is, chips med holidaydip og andet godt
Vi kom hjem fra Skagen sent i går aftes – og dagen i dag har bare stået på råhygge herhjemme. Billeder og oplevelser fra vores ferieiSkagen, lover jeg at dele i løbet af weekenden
Forberedelsestid. Tilberedningstid. 10 minutter. 15 minutter. Forårets sidstefiskekasse ankom for nylig (den kommer desværre ikke over sommeren, da det er for varmt til at køre den fra Skagentil Nordsjælland, for derefter stadig at kunne kalde det friskfisk – vel reelt en go’ ting med […] 1 stk
Kagen er opfundet af den franske kok MichelMichaud, der i dag regerer på Ruths hotel iSkagen. Når den er færdig, sættes den på køl nogle timer, til den er gennemkold
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.